luni, 18 februarie 2013

Morcovul, la mare preţ

Tare aş vrea ca şi astăzi să fie duminică! Şi mâine, şi poimâine, şi răspoimâine... S-o ţinem întreaga săptâmână tot într-o duminică. Nu pentru că aş fi eu vreun chiulangiu. Doamne, fereşte! Aş vrea să fie în fiecare zi duminică, pentru că duminica preşedintele tuturor românilor nu face declaraţii politice. Cel puţin asta le-a dat de înţeles ziariştilor care, întâmplător, se găseau şi ei la hypermarketul la care prima doamnă a ţării îşi trimisese soţul la cumpărături, după ce i-a vârât în buzunarul de la piept ceva mărunţiş şi lista cu strictul necesar, majoritatea cu specific românesc. Adică „brânză cu smântână, morcovi, de toate”.
Întrebat de ziariştii care, repet, întâmplător se aflau şi ei prin zonă, ce părere are despre opiniile unor lideri democrat-liberali privind faptul că a catalogat PDL-ul ca fiind un fel de FSN al anilor `90, preşedintele s-a eschivat, spunând: „Măi, copii (asta-i de la mine, că sună bine – n.a.), e duminică, nu vreau să fac declaraţii politice. Daca vreţi, vă spun cu cât au crescut preţurile, cu vreo 10-15% faţă de decembrie". Dar, ca nu cumva să creadă lumea că actualul Guvern este vinovat de creşterea preţurilor, a mai adăugat: "Nu e avertisment către Guvern, că nu Guvernul vinde ceapă şi ridichi".
Are dreptate domnia sa! Nu Guvernul vinde ceapă şi ridichi. Dar nici gogoşi nu vinde...

2 comentarii:

  1. TOP GUN
    PESTISORULE,
    La cate nacafale are ,cred si eu ca achizitioneaza morcovi!La cati are bagati in alta parte,tre' sa se obisnuiasca si cu ideea si cu ei...Morcovii!Ha,ha!!!!
    Serios si presa asta, prea e insistenta si e cu ochii in sacosele bietului om,mai ceva ca razele roentgen, nu mai exista pic de intimitate zau, asa!!!????(evident c-am glumit!
    Si de cand mai trecu si pe la Vatican,i-o fi dat niscaiva instructiuni Papa,sau ,o fi ajuns la concluzia ca odata cu varsta te pui bine cu sfintii si devii mai intelept!.Mai stii?
    O ZI EXCEPTIONALA SI SA FII IUBIT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum Iliuta nu stii nici pana acu ca mai marelui matelot ii place BRANZA cu ROSII si de aia merge la supermarket, ca-i MARE? Fiindca iata, presa e intamplator aici unde totul e ... "branza" ce-i place cat despre "rusii" mereu ne amintea el cate ceva numai ca a facut-o ... varza si azi cand a trecut de la ... gulas.
    E tot mai Neagra MAREA lui problema ... politica cu flota sa de MARE capitan ce cumpara acum si ... morcovi. SPANAC.
    E DUMINICA in fiecare luni, marti, miercuri joi, vine-ieri si iar e ... rambata !

    RăspundețiȘtergere