joi, 14 iunie 2012

Indiferenţă



Două au fost subiectele care, zice-se, au ţinut azi capul de afiş al ziarelor şi al buletinelor de ştiri. Primul, în ordine cronologică, eliberarea lui Nuţu Cămătaru care, cu unele intermitenţe, a reuşit să-şi ispăşească pedeapsa de şase ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat, alături de fratele său, Vasile Balint, pentru proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.
Cel de-al doilea, şedinţa Consiliului Director al PDL (cu începere de la ora 14,00), la care invitarea preşedintelui (Traian Băsescu – n.n.) are ca scop temperarea tensiunilor din partid" .
Nu m-a interesat nici unul, nici altul. Ce mi-e Nuţu Cămătaru, ce mi-e Roberta Anastase, ca să dau doar un exemplu!?

12 comentarii:

  1. Bat pariu ca, exact acum, esti cu ochii pe sticla, cand pe Antena 3, cand pe RTV. Parca te si vad, cu ochii cat cepele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fi pierdut pariul, cu siguranţă. N-am stat nici cu ochii pe sticlă, nici pe monitorul calculatorului. Am văzut, pe unele bloguri, nişte postări - "Miercurea fără cuvinte" se cheamă. La mine a fost... joia fără cuvinte. Dacă aş fi stat la televizor, cred că bănuieşti cam ce fel de cuvinte aş fi folosit la adresa "protagonitilor".

      Ștergere
  2. Doamne fereste nea Ilie, cand am citit Comitetul Director, apoi Traian Basescu si temperarea tensiunilor, m-am gandit imediat la Dogaru. Era sa imi stea ceasul. Nu te mai juca cu inima pensionarilor. Apropo, ce spui despre" in cuiul catarii " iti place ? La asta m-am oprit. Lucrurile incep sa mearga. Te tin la curent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnu Biliuta, nu-i mai dati acestui personaj de domn Cashu idei si indicatii, pentru ca, dupa aia, se da mare pe blogul ala cu placintele, unde se inregistreaza cate un vizitator pe zi: adica pe el.
    Si, apoi, este si ireverentios (nu de fiecare data) si se ia din senin de oameni pe blogul de Mehedinti.
    Cu respect domnu Biliuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule,
      Te amesteci in discutii pe care nu le cunosti si nu le intelegi. Asa ca nu mai trage concluzii aiurea de copil de gradinita. Vezi-ti de problemele personale si nu te baga ca musca in ciorba in discutii sau subiecte de care esti strain.

      Ștergere
    2. Nu-mi amintesc să-i fi dat lui Neacşu vreo indicaţie. Idei, nici atât. Are el destule...

      Ștergere
  4. Don Biliuta - ai vazut-o matale pe Roberta pi cal???!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E drept, n-am văzut-o pe cal. Dar tot auzindu-l eu pe un prieten al meu spunându-i "Iapa aia", am încercat să mi-o imaginez sub...

      Ștergere
  5. Ei, lasă că acu' şi-a dat demisia toată conducerea lu' PDL-u. Acu' să vedem, s-o găsi f'unu' să stingă lumina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că se va găsi, pen`că auzii că s-au certat ca... chiorii. Las` să-şi scoată ochii!

      Ștergere