vineri, 20 ianuarie 2012

Mesaj către protestatari

De-aş fi eu preşedinte, să vă calc,
sau să vă-mpuşte, să îmi pun băieţii,
exact cum fac amicii, cu mistreţii,
în marea căsăpeală de la Balc!

Nişte penibili, aşteptând o pleaşcă,
doar asta sunteţi, nişte mici corupţi,
doar nişte proşti! Ce dacă sunteţi mulţi?
Poliţia aş vrea să vă strivească!

Să se retragă, grabnic, într-o grotă,
mai marii ţării şi să decreteze,
in corpore, ca ţara s-o salveze,
chiar printr-o, neagră, „noapte hughenotă”!


Ilie Bâtcă 



Pamflet inspirat după:
http://www.cotidianul.ro/ce-le-doreste-ion-tiriac-protestarilor-din-piata-universitatii-170273/

13 comentarii:

  1. tiriac....mosule tot comunist esti .nuvrei sa ne spui ce faceai afara pe vremea lui ceasca .daca ai bani nu inseamna ca ai si cap .ipocritule....

    RăspundețiȘtergere
  2. Vânătorești-
    Dacă vrei să vânezi mistreți, să nu tragi în iepuri, chiar dacă sunt mulți și par derutați, nici în nevăstuici-suple, istețe și carnivore, ele pot sări la gâtul atacatorului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiriac.....daca are bani sa-i foloseasca sanatos,uita de unde a plecat?!Sa-si vada de ineptiile lui, sa nu poarte grija poporului roman,care in final a inteles ce trebuie sa pretinda de la cei carora le-au acordat increderea!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ,Biliuta ,ai surprins "caragialismele"actulale printr-o fabula bine "ochita'Este precum spune Biblia ca in vremi de restriste vor apare Dumnezei falsi...Asa si cu Dumnezeul[ii] mamei astuia caruia ,probabil ii miroase a ceva pozitie si banuti din afacerea durerii neamului nostru.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  5. VIATA-i trecatoare ,si-o data cu ea moare JIGODIA ! Asta-i viata !-SATULUL nu crede FLAMANDULUI !

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata, in sfarsit, o veste buna: marea coruptie strange randurile in jurul conducatorului urat (la propriu) si temut, iar marii profitori ai acestei coruptii sunt obligati sa iasa in public si sa recite incantatia supunerii totale: Nu schimbati actuala guvernare ca nu aveti cu cine, toti sunt o apa si un pamant! Demonstrati tacut si modest, ca nu se cade sa vorbeasca "lumea" despre demonstatiile voastre de doi lei! Nu mai fiti acuzatori, pentru ca nu aveti legitimitate, micilor corupti ce sunteti! Si, in final: nu cumva sa va atingeti de averile noastre, (facute pe banii vostri, bineinteles), prostilor ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN
    Vanatorii de la Balc,or fi aflat ca sunt 'mistreti cu colti de argint'!!!!!!!!,mai stii?????
    Si cum spui tu, speranta moare ultima,totul e sa nu renuntam si sa nu cedam nervos!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA SI,SA FITI IUBITI!!!!!!!!!!!!!!!
    P.S. Ce-mi place de nutisor,cum apare ea la tv,cu hainutele ei de firma ,cum arunca ea vina pe opozitia din regat,,ea habar n-are daca Romanica o fi republica!!!!!!!cum manifestantii astia sunt niste ingrati si puterea ne vrea 'binele' cu forta si noi, nu, si nu!!!!!!!!Minunat,iubesc tarisoara asta,Romania mea,daca mi-o omoara astia de la putere???????

    RăspundețiȘtergere
  8. tiriac, ți-e frica de NAȚIONALIZARE, ai?...va paste cat de curând, îmbuibaților ! Sorin@

    RăspundețiȘtergere
  9. Hotule, ne-ai mancat banii cu dobanzi la credite uriASE si cu preturi foarte mari la masini,hotule, esti ca javra de Basescu!!!!!!!
    Afara ai facut avere pentru ca ai dat peste oameni cinstiti pe care i-ai fraierit, ceea ce tu nu o sa fi niciodata, hotule!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am venit fiinca sunt roman si sa ajut tara mea-asa ai spus dupa revolutie, javra ordinara.Cum ai ajutat-o?le-ai mancat banii la fraierii de romani care te-au crezut si iti iau interviuri la TV si azi.Putoare!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tiriac, este ca afacerist ceea ce a fost ca tenisman. Un tip tenace care isi urmareste scopul si atat, daca scopul lui coincide cu al altuie e bine, daca nu, isi vede tacut si linistit de treaba. Nu ii cere sentimente umane, el este un afacerist si profitul este singurul sentiment. Victoria. Nu are talent, are doar vointa. Nu are inima, are doar interes. Masacrarea atator mistreti nu este o problema pentru el atata vreme cat ii aduce bani si mai ales cat ii intareste relatiile in lumea afacerilor si ii da ocazia sa puna la cale noi parteneriate. Ce il intereseaza pe el fauna, sau padurile Romaniei, cand Balc a devenit un brand marca Titiac? Tiriac este cel mai tipic produs de capitalist care nu vede altceva decat profitul personal si atat. E lumea plina de Tiriaci.Este un om care stie ce vrea si face ce stie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Hungarya - 100.000 pro ORBAN !! La noi 1.400. in toata tara din care 800 in Bucuresti! Ce sa fie?
      SUA tocmai a acordat un ajutor de 15.mil. dolari Ro. -cu specificatie militara!! Ce sa fie?

      Ștergere
    2. Mulţumesc tuturor celor care au trecut în aceste zile pe aici. Mai mult decât aţi spus în legătură cu persoana vizată nu cred că se putea spune. Îmi cer scuze pentru că nu am reuşit să-i răspund fiecăruia în parte, dar şi pentru faptul că nu am fost prezent nici pe blogurile voastre cu comentarii. De vină a fost timpul. Promit să mă revanşez.
      O seară bună, tuturor!

      Ștergere