sâmbătă, 18 august 2012

Băiatul ăla cu capu` mare

Ieri, mai către seară, după o zi de alergătură, am vrut să mă relaxez şi eu câteva minute în faţa televizorului. Credeţi că am putut? Ei, aş! Pentru că a apărut pe ecran „băiatul ăla cu capu` mare”. Cum care? Ăla de-l bălăcărea pe Băsescu pe unde apuca, iar acum îl pupă într-un singur loc, acolo unde tăietura de la mantaua ofiţerilor lăsa loc liber. Ei, bine, după câteva minute, băiatul ăla cu capu` mare mi-a făcut şi mie... capul mare, turuind vrute şi nevrute. Toate numai nişte inepţii. Se dădea muhaiaua de ceasul morţii să-l convingă pe un creştin din studio (nu creştin-democrat de-al lui, că ăştia sunt pe cale de dispariţie) că la referendum s-a petrecut o mare fraudă. De unde ştie el? Păi nu ştie, dar aşa a auzit el că ar fi zis „reprezentantul lui Obama”, după ce a schimbat câteva vorbe în uşa garajului cu mecanicul şef de la respectivul garaj. Dacă aş fi fost eu în studio, i-aş fi trântit-o de la obraz: Păi, dacă îi merge aşa de repede mintea trimisului lui Obama pe plaiurile mioritice, de ce nu-l rogi, mă musiu, să arunce o privire şi peste listele de alegători din 2009? Măcar peste alea de la Paris, că nu au fost chiar aşa de multe, chit că s-au înghesuit „alegătorii” să voteze la foc automat, cum a căutat să ne convingă, din jacuzzi, domn Baconschi.
Şi a mai zis băiatul ăla ceva, de mi-a venit să dau cu televizorul de pereţi. Cum că primarii PNL din comunele patriei i-au îndemnat pe oameni să meargă la vot. A încercat interlocutorul să-l facă să înţeleagă că nu e nimic rău în asta. Chiar aşa! Ce e rău că un primar, care poate fi şi preşedintele filialei de partid din localitate, i-a îndemnat pe săteni să voteze?! Mai rău mi se pare că un cetăţean, care, în acel moment, nu era nici măcar preşedintele asociaţiei de la bloc(mă rog, de la vilă), le-a cerut românilor să nu meargă la vot. Asta nu a priceput stimabilul care, nu numai că are capul mare (nu eu am spus-o), dar e şi tare de cap. Asta eu o spun. Să fie clar!

13 comentarii:

  1. Nu-i rea postarea ! Da nici strasnica nu-i ! Intri pe sticla si, oriunde butonezi, aceleasi cuvinte: referendum, suspendare, liste, plagiat, pivnicereasa, procurori, biblii, ceseme, cecere, denea, 2 presedinti, niciun guvern, Dogaru, ledi Caca, base puscarie, macovei teokesi, samd ! Vii sa te reconfortezi cu un potpuriu de parodie si...dai cu muya tot in cacatii din politica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai! Sper să nu te dezamăgesc în continuare.
      Toate cele bune!

      Ștergere
    2. DAMATALE, DA MATA LE INTELEGI ACUM CUM E CU PARODIA SAU "SUNTEM" GREU DE CA PAN ONIM?
      IMPORTANT E CA AI CITIT CE NU-TI PLACE IAR BILIUTA TE-A SCUZAT PE MATA AMICAL SI TI-A DAT DREPT ATE. MARE HAIDUCI MAI ESTE BIL I UTA

      Ștergere
    3. Aoleooo...domnu' inginer ! De ce dracu te sfortezi in halul asta si nu-ti folosesti, in mod natural si firesc, cuvintele proprii, asa cum iti vin la taste ! Zau, de ce te scremi ca un scapete ? Zi-i domnule, natural si romaneste, "Esti un bou", si-ai rezolvat-o, ca un adevarat contabil, din prima !

      Ștergere
    4. Ce făcuşi, neică, îţi scurtaşi vacanţa? Parcă ziceai că până mai spre toamnă faci o pauză?!

      Ștergere
    5. Da, da, o scurtasi oleaca ! Gata, stau de-oparte, asea cu promisai !
      Numa bine !

      Ștergere
    6. Merci pentru citire. E "ca ca"pul anonim :)
      Tot ligamente bre

      Ștergere
  2. Maestre,
    E normal sa se intample ce spune Anonim-ul, daca doreste reconfortare pe canale de stiri.
    Exista HBO, TV1000, CINEMAX etc. posturi pentru recreere si reconfortare.
    Sau, pur si simplu o carte buna.
    Dar, daca tinem cont ca traim „In tara asta prost facuta/ Rahatii-s sefi in loc sa puta/ Iar oamenii adevarati/ Sunt sufocati de-acesti rahati” nu mai trebuie comentat nimic, fata de un baiat cu capul mare.
    Cu toata stima,
    GCD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey oameni buni, ce dreaq facurati aciulea bre, cerc literar de pupat in cur ? Al de sus a sarit ca ars, pe motiv ca as fi citit doar ce nu-mi place iar tu, mai cult, o dai in dramba cu nea Pastorel !
      Lasa buey si pe altii sa se screama, ca este loc pentru toti !

      Ștergere
    2. Sincer să fiu, astfel de comentarii mă amuză când le citesc pe blogul lui Burcu, unde este dat liber la bălăcăreală. După cum observi, comentatorii nu prea se înghesuie pe la mine şi nu aş vrea să rămân şi fără cei pe care îi am. Sper că ai înţeles ce vreau să zic!
      Cu mulţumiri!

      Ștergere
    3. Da, da, am simtit si-am inteles ! De acusica nu mai citesc decat filele filialei 5, ca sa nu ma mai manance la degete !
      Nu inteleg totusi despre ce este vorba cu "lui Burcu" si ce legaturi ar putea avea, asea de exemplu, luat in mod aleator, blogul de Mehedinti cu unul ca PMT, TPM si cu cei care se inghesuie pe aici !
      Vorba multa, nu ?
      Numai bine si numai bune, ca eo vara nu dorm si tot o sa citesc aici !

      Ștergere
    4. Dacă promiți că ești cuminte, cer voie să se dea drumul la comentarii și la filiala S 5. Asta așa, ca să îmi fac de lucru, pentru că, se aude că ar cam trebui periate comentariile, ca să nu folosesc alt termen.
      Ce e cu blogul lui Burcu? Pai, parcă pe acolo am întîlnit eu acest stil... savuros de a comenta.
      Dacă spui că vara nu dormi, măcar până scăpăm de canicula asta ar trebui să mai păstrez blogul, pentru că mă hotărâsem să închid păvălia. Am auzit că urmează o secetă mare de... subiecte pentru parodii. Adică totul va merge bine în țară.

      Ștergere
    5. @ Anomin
      Daca te manaca la dejte inseamna ca le-ai uzat pe undeva. Vezi pe unde le mai ... folobagi ca pute tare pe acilisea. O fi cu pede-latrina unSS ?

      Ștergere