luni, 23 ianuarie 2012

Din inepţiile unui prim ministru

(Vreţi capul lui... Baconschi?)

Când, la Guvern, se-aude cucuveaua
şi cântecul ei este mai sinistru,
Boc vrea să potolească „mahalaua”
şi să-i închidă gura c-un... ministru.


 Ilie Bâtcă

3 comentarii:

  1. Salut, Iliuta! Cucuveaua canta chiar acum, la Cotroceni. E grav, pentru ca omul nu cred ca mai are discernamant. Cand sustinerea ta populara e de sub 15 procente nu ai alta solutie, decat sa pleci printr-o demisie. Asta, daca ai demnitate. Dar daca nu mai stii ce e aia?

    RăspundețiȘtergere
  2. TOP GUN
    Stelica,
    Asadar si prin urmare, ia sa facem noi bilantul stirilor de ieri si sa ne calibram doar pe discursul nevropatului de presedinte!!!!!!!Stelica,cum spusei tu mai sus,citez:::''BLOG SERIOS AL UNUI OFITER'',v-a tras-o original pres,la discursul de investitura a lui Diaconescu,zicand ca ofiterii adevarati sunt cei care lupta cu arma in transee,nu cei care erau colonei la muncile agricole sub indrumarea lui Ilie Ceausescu,,asa ca dragul meu noroc cu discursul presului ca si eu eram intr-o eroare maxima ,aveam o imagine idealista si deformata despre ofiteri ,onoare, demnitate!!!!!!!Deci ,cu alte cuvinte ,pres are dreptate,erati de veghe in lanul de secara,sau la legat pe tulpina,...... papusoiul,sau smecherii ,precum Stelica,prin strainataturi pe banii statului ......!!!!!!!!!Deci ,nu pot fi decat de acord cu pres,iacata bunul meu amic Stelica ,'schimbarea de ......PARADIGMA'
    Asadar,sa fiti iubiti,sa aveti o zi exceptionala si sa stati de veghe in lanul de secara,super misto discursul presului!!!!!!
    Stelica,acu'sa nu faci o tragedie,e presul tau ales violet,pardon VIOLENT,daca tinem cont de smecherasii din diaspora,sa nu intri in depresie,asta-i viata,bate filmul,cred ca si fratila are senzatia ca-i figurant intr-un thriller sau trailer-ul unui scenariu S.F.
    Stelica,mai asteapta putin,pana in 21.12.2012,poate apocalipsa iti rezolva depresia!!!!!!!!
    FRUNTEA SUS!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    P.S Era vorba despre un coment al lui Stelica de pe Armyia!!!!!!

    RăspundețiȘtergere