miercuri, 8 februarie 2012

Cine spune că iarna nu-i frumoasă?!
















Foto: Marius Bâtcă

16 comentarii:

  1. Io cre' că ăia care-s plecaţi de doo zile cu trenu de la Galaţi şi n-au ajuns încă-napoi (!), după doo nopţi de iarnă... la vagon, o să zică ei că nu le mai trebă... aşa frumuseţe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iote că la ăştia nu mă gândii! Mai ales că, după cum auzii de la tilivizor, în trin erau şi campioanii naţionali de la "Oţelul" Galaţi, urmaşii celor de la "Siderurgistul", pentru meciurile cărora, ca să le văz, săream geamul la liceul pedagogic, că îngrăditură n-aveam.

      Ștergere
  2. Se zice că există lucruri frumoase, care păstrează mai multă strălucire când rămân imperfecte decât când sunt desăvârșite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă toate lucrurile ar fi desăvârşite, nu le-am mai descoperi frumuseţea...
      Să aveţi o zi bună!

      Ștergere
  3. TOP GUN
    O fi frumoasa iarna,o fi si anotimpul in care m-am nascut,dar cand se dezlantuie,.....urgie si prapad!!!!Iarna, imi place cand ninge linistit,calm,chiar si cand soarele e cu 'dinti'!!!!!
    O ZI EXEPTIONALA SI,SA FITI IUBITI!!!!!sa fie cald si soare in inimile noastre!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu sunt născut iarna. Şi, după cum mi-a povestit maică-mea, era o iarnă aşa de grea, încât taică-miu, ca să nu-i îngheţe primul fecior, a stat două zile şi două nopţi în faţa sobei de la maternitate, veghind să nu se stingă focul. Eu nu mi-l amintesc în această ipostază. Şi nici nu l-am văzut să facă asta după aceea. Poate a exagerat maică-mea. Ce ţi-i şi cu părinţii ăştia!
      Să fii iubit!

      Ștergere
  4. Iliuta,
    Toti avem in viata un moment cand ne pierdem capul. Unii cand se insoara, altii cand divorteaza, unii cand li se nasc copii, altii cand le mor copii, unii mai mult, altii mai putin, unii mai des, altii mai rar. Da crezare mamei si bucura-te!E mai bine asa.Eu zic ca toate anotimpurile au ceva frumos asa cum au si ceva urat. Sa fiu sincer eu nu am un anotimp preferat. Imi place verdele crud al ierbii si pomii infloriti primavara, caldura soarelui si umbra verii, culorile frunzelor de mii de nuanta toamna si albul zapaezii si florile de gheata iarna. Nu spun ce nu imi place, prefer sa vad numai ce e frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marine, mie mi-au plăcut pozele. Eu am ieşit în fiecare zi la plimbare cu Ares şi am văzut iarna cu alţi ochi. În poze e altfel!
      S-auzim de bine!

      Ștergere
  5. Să trăieşti, Ilie! Or fi frumoase, nu zic nu, pozele realizate de Marius, fiul tău, dar, la un asemenea ger, parcă nu le mai simţi farmecul. Parcă de Bobotează era muuuult mai cald.
    Şi apoi,gura păcătosului Băşilă, adevăr grăit-a: "Iarna nu-i ca vara!". Abia acum îi înţeleg "profunzimea" acestei emanaţii băsesciene.
    S-auzim numai de bine, şi la vară cald!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi tu, Ică!? La Cârcotaşu mă aşteptam că de-aia-i... cârcotaş. Să nu ierte nimic! Să fie cald la vară, dar nici prea tare, că iar nu-i bine!
      S-auzim de bine!

      Ștergere
  6. TOP GUN
    PESTISORULE,SAU FLOARE DE CIRES,
    Vic,ma 'necajeste' cu autografele ,...cartea ta e inca in 'fasa',dar el vrea sa fie primul ,inaintea mea !!!!!Nu-i asa ca tu esti bun si tolerant si-o sa ne impaci pe amandoi,adica si capra si varza si-o sa dai autografe la toata lumea,la toti prietenii,inclusiv la cei virtuali,....asa ca mine!!!!!Faci tu o vraja,imi indeplinesti o dorinta ca de aia esti pestisor si fermecat, sa nu ma mai 'supere' Vic!!!!! Este o glumita la adresa disperarii, dupa autografe a lui Vic!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA!!!!!Sa fiti iubiti,mai ales c-avem si guvern!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai liniştit în privinţa autografului! Tu te-ai înscris primul pe listă.
      Să ai o zi aşa cum ţi-o doreşti!

      Ștergere
  7. Este frumoasa, la caldurica, cu burtica plina si pentru tine cu o gagicuta tanara alaturi:) Asa sa fie, Odorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să păstrez rima, eu nu aş fi folosit diminutivul. Ziceam simplu - gagică. Aşa rimează cu burtică şi căldurică.
      O zi minunată!

      Ștergere
  8. Bre, Biliuţă,
    Iarna-i frumoasă pe felicitările de Crăciun şi în concediu la munte, mai ales dacă 25 de coţi. Altfel, orice-ai spune, io unu' m-aş lipsi bucuros de ea. Frumoasă da' să fie la alţii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis că dau şi eu lovitura cu pozele astea şi mai abat atenţia maselor de la celelalte probleme, că sunt destule. Ca să repar greşeala, o să le repostez mai pe la Sfântul Ilie. Să văd dacă şi atunci mai ai ceva de... cârcotit.
      Să fii iubit!

      Ștergere