luni, 27 februarie 2012

Becali vrea să o facă „oficial” cu Elena Udrea

          După ce a scos de sub nămeţi şi ultima oaie dintr-un cătun din creierii munţilor, tocmai de pe acolo pe unde au hălăduit feciorii Vrâncioaiei, până când muma lui Ştefan cel Mare, supărată pe acesta, n-a vrut să-l primească în castel şi l-a trimis să-şi adune de prin văi oastea lui zdrobită şi să moară pentru ţară, că-i va fi mormântul coronat cu flori, Gigi Becali, acest Mesia al zilelor noastre, care era hotărât să stea cu Steaua în Olanda, ca Mihai Viteazul, a revenit pe meleagurile dâmboviţene. 
Convins fiind că, la Bruxelles, nu a făcut şi nu o să facă mare brânză, se gândeşte tot mai des la turma Domnului, pe care ar vrea să o păstorească el. Cum altfel decât ajungând premierul României, adică un fel de „general al lui Hristos”?! De ce acest sacrificiu din partea unui simplu muritor? Pentru că, "dacă am avea 100 de Becali, ţara asta ar întrece Germania şi Franţa". A spus-o chiar el, vorbind despre sine la persoana a treia. "Becali are dragoste, dacă nu ai dragoste pentru oameni, nu faci nimic".
         Tocmai pentru ca are prea multă dragoste, el vrea s-o facă cu Elena Udrea. Dar nu oricum, ci „oficial”. "Am fost contactat de doamna Udrea, am fost întrebat dacă mergem mai departe în aceeaşi formulă în Capitală. Am spus da, urmează în viitorul apropiat să o facem oficial pentru a avea mai multă putere de imagine”, a mai declarat el pe un post de televiziune. După oficializarea dragostei celor doi vor avea de câştigat bucureştenii şi nu numai. Vom putea spune, după alegerile locale, că, oficial, ne merge bine. Până atunci poate se schimbă şi Constituţia şi se legalizează prostituţia. Prostituţia politică, desigur...

2 comentarii:

  1. Ce ar putea iesi din combinatia unui berbec cu o capra ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Invatat sa scoata bani din oi si din piatra seaca,
    Un berbece din Pipera si-a ales cioban la oi
    O mandruta sasaita de origini din Plescoi
    si asteapta sa o vada doar odata si el capra.

    RăspundețiȘtergere